Informatie over je bestelling en levering

Levertijd

Na het plaatsen van je bestelling gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag. Wij streven er naar je bestelling zo snel mogelijk binnen 5 werkdagen je af te leveren.

Verzendmethode

Alle bestellingen zullen worden verstuurd met PostNL

Verzendkosten

  • Wij rekenen standaard € 4,95 verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland.
  • Voor verzending naar Belgie rekenen wij € 6,30.
  • Een bestelling vanaf 75,- wordt gratis verzonden.

Betaalmethode

In de webshop kun je jouw aankopen betalen via ideal

Ophalen bestelling

Bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald in Tilburg. U betaald dan geen verzendkosten.

Ruilen en retouren:

Wanneer je onverhoopt toch niet zo blij bent met je bestelling dan kun je deze retour sturen. Dit kan binnen 14 dagen na bestelling en alleen indien de artikelen ongedragen zijn met originele bevestigde prijskaartjes. Oorbellen kunnen uit hygiëne overwegingen niet worden geretourneerd. Ook afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

U dient vooraf uw retourmelding te melden aan info@sanchastyle.com met daarin uw naam, adres en het factuurnummer van uw bestelling. 

Stuur je retour pas op nadat je een reactie van ons hebt ontvangen. Sancha Style zal binnen 8 dagen na ontvangst van je retourpakket het aankoopbedrag terugstorten op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst. Indien je voordeel hebt genoten van gratis verzendkosten boven de 75 euro en het orderbedrag na retour lager is dan 75 euro dan heeft Sancha Style het recht de verzendkosten alsnog in rekening te brengen door het terug te storten bedrag te verminderen met de te betalen verzendkosten.

LET OP: de kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed.

Ruilen/garantie

Ben je onverhoopt niet tevreden en wil je een artikel ruilen kan dat binnen 5 dagen mits ongedragen en met originele aangehechte prijskaartjes. Oorbellen en afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild. Wij geven standaard 3 maanden garantie op onze produkten. Let op: verkleurde sieraden vallen NIET onder garantie. 

U dient vooraf uw ruil te melden aan info@sanchastyle.com met daarin uw naam, adres en het factuurnummer van uw bestelling. Stuur je artikel(en) pas op nadat je een reactie van ons hebt ontvangen.

LET OP: de kosten van de omruiling worden niet door ons vergoed.

Artikelen die verkeerd of defect zijn bij aflevering ruilen wij kosteloos om.