Over Sancha Style

We stellen ons graag even aan je voor!

Wij zijn twee zussen uit Tilburg met samen één droom. Samen shoppen, samen leuke dingen doen en samen ondernemen. Tja, en mode.. dat vinden we leuk! We houden er dan ook van om de laatste trends in de gaten te houden en daarin voor jou de allerleukste accessoires te selecteren.

Ooit zijn we begonnen op een markt in Tilburg met een kraam vol leuke tassen, sjaals en sieraden. En daarbij dus twee zussen die al jarenlang op elkaar zijn ingespeeld. Dit was geweldig en we wilden meer. Maar dan, hoe te beginnen? Een naam... uit Sandra en Chantal is SanCha ontstaan en we hebben van onze passie ons werk weten te maken. 

We organiseren ook thuisparties en zijn regelmatig te vinden op markten en ladiesnights. Elke keer genieten we weer met volle teugen. Samen het land door om mensen te helpen de meest leuke items te laten vinden, geïnspireerd door onze tripjes naar bijvoorbeeld dé modestad bij uitstek: Parijs. Naast de webshop staan we ook steeds vaker op grotere evenementen. Volg ons op Facebook of Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief (onder aan de pagina) en blijf op de hoogte!

Enjoy shopping!

Liefs,
Sandra en Chantal